• Ulusal ve uluslararası müzik kültürüne sahip, en az bir müzik aleti çalabilen, sanatın birleştirici gücüne inanan, koro ve orkestra çalışmaları ile müziği içselleştiren, bilinçli ve müzik kültürü gelişmiş dinleyiciler olarak yetişmeleri için öğrencilerimizi teşvik ediyoruz.

Öğrencilerimizin ses, ritim, kulak hafızalarının gelişmesi için çalışmalar yürütüyor, onlara istek ve yetenekleri doğrultusunda, derslerimizde, koro, gitar ve keman olmak üzere üç ayrı branşta müzik eğitimi veriyoruz. Arp, çello, yan flüt, piyano, trompet çalmak isteyen öğrencilerimize kulüp ve gün sonlarında eğitimler veriyoruz.

Koro ve Orkestra Çalışmaları

Evrensel müzik anlayışı ile farklı dillerdeki şarkıları seslendiriyor, gitar, keman, arp, çello, yan flüt, piyano, bateri vb. müzik aletlerini çalan öğrencilerimizin oluşturduğu büyük orkestramızla sunumlar gerçekleştiriyoruz.