• İnsana, çevreye, doğaya duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için eğitimler veriyor, farklı Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde projeler üretmelerine teşvik ediyoruz.

Sosyal Sorumluluk Eğitimi

Küçük yaştan itibaren sosyal sorumluluk bilinci aşılamak amacıyla düzenli eğitimler veriyoruz. Çalışmalarda öğrencilerimizin aktif rol almasını sağlıyoruz.

Sivil Toplum Kuruluşları Çalışmaları

Akut, Lösev, Kaçuv, Doğal Hayatı Koruma Vakfı, TEMA vb. sivil toplum yöneticilerini okulumuza davet ederek öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Yıl boyunca öğrencilerimiz Sivil Toplum Kuruluşları için etkinlikler, bağış kampanyaları yürütüyorlar.

Kurum Ziyaretleri

Sivil Toplum Kuruluşları’na, Or-Ahayim Hastanesi, ORYOM’a düzenli ziyaretler organize ediyor, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini yerinde, yaşayarak içselleştirmelerine katkıda bulunuyoruz.