• Yurtiçi ve yurtdışı üniversitelerinde okuyacak öğrencilerimiz için farklı programlar yürütüyoruz. Son 15 yıldır üniversiteye %100 oranında yerleşen öğrencilerimizin ortalama %90’ı İTÜ, Boğaziçi, Galatasaray, Marmara gibi devlet üniversitelerine ve Koç, Özyeğin, Bilgi, Bahçeşehir gibi özel üniversitelerin burslu bölümlerine girmeye hak kazanıyorlar. Yurtdışına başvuran öğrencilerimiz Brown, McGill, Toronto, UCLA, Northwestern, Rotterdam Business School, Bocconi, Technion, Hebrew University, IDC Herzliya gibi dünyanın seçkin üniversitelerinden kabuller alıyorlar.

Yurt İçi Programı

Üniversiteye hazırlık kazanım testleri, konu testleri, Türkiye geneli üniversite deneme sınavlarını uzmanlaşmış ve sınav sistemine hakim öğretmenlerimizle uyguluyoruz. 9. sınıftan itibaren yürütülen çalışmaların ardından 11. ve 12. sınıf öğrencilerine üniversite hazırlık çalışmalarına yönelik bireysel danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Yurtiçi Üniversiteleri Danışmanlık Programı

Yurt İçi Üniversiteleri Danışmanlık Programı

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini, öğrenme süreçlerini Rehberlik Birimi’mizle düzenli olarak takip ediyoruz. Üniversite tercih döneminde öğrencilerimize uzman kadromuzla danışmanlık hizmeti sunuyor, tercih listelerini hazırlamalarına yardımcı oluyoruz.

Amerika – Kanada –Avrupa Üniversiteleri Danışmanlık Programı

Yurtdışı danışmanımızla, üniversite başvuru dönemlerinin bilinçli sürdürülmesi ve öğrencilerimizin başvuru aşamalarında gerekli bilgilere sahip olabilmesi için birebir çalışmalar yürütüyoruz. Üniversitelerin kabul şartları, burs başvuru formları, SAT, IELTS, TOEFL sınavları gibi başvuru öncesi ve sonrasında yürütülecek tüm aşamaları öğrenci ve aileleriyle birlikte takip ederek gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz.

İsrail Üniversiteleri Ulpan ve Danışmanlık Programı

Hebrew Üniversitesi işbirliğinde yürütülen program kapsamında 10. sınıf öğrencilerimizin tamamı Ulpan Düzey Belirleme Sınavı’na giriyorlar. Ulpan programını seçen öğrenciler 11. sınıftan itibaren haftada 7 ders saati İbranice eğitimi alıyor ve 12.sınıftan Ulpan sertifikalarıyla mezun oluyorlar. 12.sınıfın sonundaki seviye sonuçlarına göre akademik dili  İbranice olan üniversite programlarına başvurabiliyorlar. İsrail üniversitelerine hazırlık ve başvuru aşamalarını takip ediyor, başvuruları okulumuzun danışmanlığıyla yapıyoruz.

Mentoring Day Etkinliği

Mentorıng Day Etkinliği

Mentoring Day’de yurtiçi ve yurtdışında farklı üniversite ve bölümlerde eğitimlerine devam eden mezunlarımız okulumuza gelerek öğrencilerimize üniversitelerini, bölümlerini anlatıyor ve günlük yaşam deneyimlerini paylaşıyorlar.