• Anaokulumuzda dil kullanımını içselleştiren, eğlenceli aktivitelerden oluşan ESL Programı'nı (English as a Second Language) uyguluyoruz.

ESL

Anaokulu İngilizce Danışmanımızın öğretmenlerimizle birlikte yaş gruplarına özel olarak hazırladığı programda çocuklarımıza zihin haritalarıyla İngilizce kavramlarını öğretiyoruz. Şarkı, oyun, hikâye, drama, fen ve doğa, matematik, sanat ve teknolojiden faydalanarak İngilizce dinleme, konuşma ve düşünme becerilerini geliştiriyoruz. Konularla bağlantılı ders materyalleri ile öğrenilen bilgilerin günlük yaşamla bağlantısını kurabilecekleri ortamlar sunuyoruz. Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini takip ediyoruz.

Drama

Okuduğumuz hikâyelerdeki karakterlerin rolüne bürünüp, İngilizce canlandırmalar yapıyorlar.

Around The World Project

Her ay yeni bir ülkeye doğru keşif yolculuğuna çıkıyor, ülkenin bayrağını, renklerini, geleneksel kıyafetlerini, yemeklerini öğreniyorlar.

Experiments

Deneylerde sebep- sonuç ilişkisini öğreniyor, deney sonrasında değerlendirmeler yapıyorlar.

Cooking & Messy Play

Ölçü birimleri, yemek isimleri, malzemeleri ve mutfak aletlerinin İngilizce isimlerini öğreniyorlar. Messy Play etkinliğinde özgürce kirlenerek eşsiz bir öğrenme deneyimi kazanıyorlar.

Art & Music

Picasso, Kandinsky, Andy Warhol, Giacometti gibi ünlü ressamları ve Vivaldi, Beethoven gibi değerli müzisyenlerin hayatlarını öğreniyor ve eserleri ile tanışıyorlar.

Parties & Special Days

Winter Party, Rainbow Party , “Grandparents’ Day”, “Fairy Tales Day”, “Camping Day”, “Circus Day” gibi konuklarımızın da katıldığı özel günlerde İngilizce oyun oynama becerileri gelişiyor.

İngilizce Müzikal Çalışmaları

Her yıl anaokulu şenliğimizde İngilizce bir müzikali sergiliyoruz. Yıl boyunca müzikal eğitmenimizle İngilizce olarak çalışmalarını sürdüren öğrencilerimiz, Alice in Wonderland, Noah’s Ark, Toy Story ve Peter Pan gibi çocuk müzikallerini sahneliyorlar.

STEAM Programı

21. yüzyıla öğrenci hazırlayan dünyada gittikçe önem kazanan STEAM eğitim modelini Türkiye’de uygulayan öncü eğitim kurumlarından biriyiz.

Lego, STEAM modelinde en önemli eğitim materyallerinden biri. Öğrenciler tema bazlı çalışmalarını Lego’larla projelendiriyor, yaratıcı sunumlarla içselleştiriyorlar.

STEAM Programı

Açılımı “Science, Technology, Enginering, Arts, Mathematics” olan eğitim modeli anaokulumuzda STEAM Koordinatörü danışmanlığında yürütülüyor. Derslerde fen, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematiğin iç içe kullanıldığı çalışmalar yapılıyor.