• Dünya Yahudi topluluklarının iletişim dili olan İbranice’yi severek öğrenmeleri, etkin konuşabilmeleri için Amerika ve Avrupa’daki okulların da uyguladığı NETA İbranice programını kullanıyoruz. Konuşma odaklı bu program öğrencilerimizin İbranice seviyelerini yıllar içerisinde üst düzeylere taşıyor.

Akademik Program

Online destekli öğrenim programı olan NETA sistemi ile öğrencilerin okuma, yazma, konuşma becerileri ve İbranice sözcük dağarcıklarını geliştiriyoruz. Eğitim dönemi süresince öğrencilerimiz yurtdışından online olarak gönderilen dinleme metinleri ile çalışma kağıtlarını ve sınavlarını çözüyorlar. İbranice kazanımları yılın sonunda NETA programı tarafından değerlendiriliyor.

İbranice Yaz Kampı

7. sınıf öğrencilerimiz her yıl İsrail’de katıldıkları İbranice Yaz Kampı’nda, İbraniceyi yerinde duyarak öğrenme ve geliştirme fırsatını buluyor. Üç haftalık kamp süresince seviyelerine uygun olarak İbranice eğitimi alıyor, sanat ve spor aktivitelerine katılıyorlar.

Etkinlikler/ Yom İvrit Show

İbranice Yaz Kampına katılan öğrencilerimiz, ailelerinin de katılımıyla gerçekleşen Yom İvrit Gecesi’nde kamp deneyimlerini kendi yazdıkları İbranice skeçlerle sahneliyorlar.