• Değişen dünyaya öğrencilerimizin entegre olabilmeleri ve girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak görmeleri için program kapsamında farklı projeler yürütüyor, danışmanlıklar alıyoruz. İş dünyasının gelecek haritası olarak sunduğu karmaşık problem çözme, eleştirel düşünme, bilişsel esneklik, duygusal dayanıklılık gibi becerileri öğrencilerimize kazandırmak amacıyla yaratıcı çalışma ortamları hazırlıyoruz.

UÖMO Entrepreneurship Bootcamp

Türkiye’nin önde gelen girişimcilerini, melek yatırımcılarını ve startup şirketlerini yılda bir kez girişimcilik kampımızda ağırlıyoruz. Eğitim atölyeleri, paneller ve ödüllü start-up yarışmasından oluşan kampımıza okul öğrencilerimizin yanı sıra farklı okulların öğrencileri de katılabiliyor. Katılımcılar girişimcilerle gün boyunca birarada olma ve fikirlerini paylaşma fırsatını buluyorlar.

Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı 3X Programı

Türkiye Genç Başarı Eğitim Vakfı 3x Programı

İş fikri geliştirme, iş planı hazırlama, şirket kurma, işletme ve tasfiye etme tecrübesini deneyimleme fırsatı sunan “Genç Başarı” programına düzenli olarak her yıl katılıyoruz. Bir fikir üzerinden proje geliştiren, şirket kuran, ürün tasarlayan girişimci öğrencilerimiz projelerini elemeler sonrasında Türkiye Ticaret Fuarı’nda tanıtma fırsatını da buluyorlar.

Girişimcilik Konferansları

Kurumsal şirketlerle işbirliği içerisinde hazırlanan konferanslara katılan öğrencilerimiz alanında başarılı yatırımcılarla ve girişimcilerle tanışma, çalışma fırsatını buluyor, networklerini geliştiriyorlar.