• Sanat derslerimizde, estetik ilkeler çerçevesinde üretiyor, evrensel sanata değer veren, güncel sanatı takip eden, entelektüel bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Bireysel çalışmalar ve grup çalışmaları ile öğrencilerimizin görsel sanatların farklı disiplinlerini tanımalarını sağlıyoruz. Farklı materyallerle özgün tasarımlar ortaya çıkarmalarını teşvik ediyor ve bu konuda eğitimler veriyoruz.

Art & Creativity Çalışmaları

İngilizce yürütülen Art & Creativity çalışmalarında klasik ve çağdaş sanatçılarla tanışıyor, eserlerini inceliyoruz. Kendi yorumlarımızla bu eserleri yeniden resmediyoruz.

Geziler

İstanbul’un müzelerini, çağdaş ve güncel sergilerini sanat öğretmenlerimizle geziyor, kendi özgün eserlerimizle Bienallere katılıyoruz.

Resim Galerimiz

Her ay, okulumuzun resim galerisi, alanlarında başarılı sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. Sergi süresince öğrencilerimiz sanatçılarla buluşup, eserlerini tanıma ve yorumlama fırsatını buluyorlar.

İzi Erbeş Kültür, Sanat Etkinlikleri

Tüm okul çapında, belli bir tema çerçevesinde kompozisyon, şiir yazan, resim çizen öğrencilerimiz Erbeş Ailesi tarafından farklı ödüllerle motive ediliyor.

İstinye Park Resim Sergisi

23 Nisan Şenlikleri kapsamında İstanbul’un seçkin okullarının katılımıyla gerçekleşen sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Grup çalışmalarının ağırlıklı olduğu sergide, öğrencilerimizle işbirliği içerisinde ortak projeler üretiyoruz.

Sanat Festivali

Sanat Festivali’nde, yıl boyunca öğrencilerimizin görsel sanatlar derslerinde öğrendikleri farklı teknikleri kullanarak yarattıkları eserleri ailelerle buluşturuyoruz.