• “Çocuğun güven duyduğu, birey olarak değer gördüğü, anlaşıldığını hissettiği bir ortamda eğitim görmesi, özgüveninin sağlam temellere oturmasını sağlarken, zaman içinde sağlıklı bir birey olarak da kendisini tanımasına olanak verir.”

Anaokulumuzda çocuklarımızın merak eden, soru soran, sorgulayan, deneyimleyerek, uygulayarak üretirken keşfetmekten zevk alan, becerileri gelişen bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturmaktayız.

Okul öncesi eğitimine bu ana felsefe ile bakan eğitim kadromuz, çocukları seven, iletişim becerileri yüksek, güler yüzlü, şefkatli, eğitimler alarak sürekli kendini yetiştiren, yeniliklere açık, kendini iyi insan yetiştirmeye adamış eğitimcilerden oluşmaktadır.

Okulumuz eğitmenleri, rehber danışmanları ve danışmanlık hizmeti aldığımız uzman psikologlarla yürütülen programlar kapsamında yoğunlaştığımız en temel konu çocuklarımızın duygularını anlamaları, kendilerini farklı yollarla açık ve net ifade edebilmeleridir.

Okula hazırlık, hazır bulunuşluk, okul olgunluğu, yaş özelliklerine yönelik temel becerilerin tespitinde gözlemlerin yanı sıra, bilimsel testlerden destek alınmakta ve uygulanmaktadır.

Aile-okul iletişimi çocuklarımızın gelişiminde önceliğimizdir.