• Çaldıkları enstrümanlar, koro çalışmaları, ünlü müzisyenlerin eserleri ve hayatları öğrencilerimizin hayalleri için ilham kaynağı olsun istiyoruz.

Müzik derslerinde nota bilgisi, temel ses ve enstrüman eğitimleri veriyoruz. Öğrencilerimizle müzisyenlerin eserlerini tanıyor, çeşitli dönemlerdeki müzik akımlarını inceliyoruz. Müzik dinleme becerisi kazandırıyoruz.

Orkestra Çalışmaları

Keman, gitar, arp, trompet, çello, davul, perküsyon, yan flüt, piyano eğitimleri veriyoruz. Yıl sonu Sanat Şenliği’nde okul orkestramızla sahneye çıkıyor ve farklı sanatçıların eserlerini seslendiriyoruz.

Koro Çalışmaları

Evrensel müzik anlayışı kapsamında birçok yabancı dilde koro çalışmaları yapıyoruz.

Müzik Şöleni

Yıl boyunca müzik ve enstrüman eğitimi alan öğrencilerimizle Sanat Şenliği’mizde performansımızı sergiliyoruz.